Vad vi erbjuder

Fyrverkeriskolan producerar musikfyrverkerier i alla storleks och priskategorier. Vår specialitet är kundspecifika fyrverkerier till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi producerar fyrverkerier att ses genom ett fönster, innefyrverkerier eller dagsfyrverkerier,

Ett fyrverkeri är bäst då det är en naturlig del av det program man skapat för ett bröllop, ett jubileum, en invigning, en kräftskiva, en firmafest, ett jultorg, en vinterfest, ett nyårsfirande osv. Tillfällena är många. Fyrverkeriskolan inte bara skjuter fyrverkerier utan är helst med och planerar för att maximera din upplevelse!

Vill du bli fyrverkare

Lappvik FBKFyrverkeriskolan utbildar fyrverkare. Fokus i utbildningen ligger, förutom på säkerhet och arbetsmetoder, på att förstå fyrverkeriet som en konstart. På att skapa fyrverkerier som är upplevelser. Att arbeta med professionella fyrverkerier kan vara en livslång hobby som kan leda till unika minnen liksom mästerskap och berömmelse likaväl som. Läs mer om professionell utbildning här…

Vill du skjuta ditt eget fyrverkeri?

BröllpsfyrverkeriFyrverkeriskolan utbildar även konsumenter i hur man planera och skjuta fyrverkerier.

Vill ni t.ex. ha ett fyrverkeri till ert bröllop, men budgeten för ett professionellt fyrverkeri känns för tung.  Vi hjälper er att planera, lär er hur man sköter byråkratin, och ser till att ni kan genomföra planen på ett säkert sätt. Läs mer om vårt erbjudande här..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *