Vi kan musikfyrverkeri

Att kombinera musik med musik skapar en upplevelse med  mycket hög “WOW”-effekt. Men det gäller bara om fyrverkeriet och musiken stöder varandra och “talar samma språk”. Fyrverkeriet skall vara komponerat till musiken och uppföras synkroniserat med musiken.

Vår specialitet är musikfyrverkeri till ett överkomligt pris.

Joho PyronaleFyrverkeriskolan har utvecklat ett unikt kunnande och egna metoder att effektivt komponera och producera musikfyrverkerier enligt våra kunders önskemål.

Den systematiska metodutvecklingen har vi lett till att vi kan producera musikfyrverkerier till ett överkomligt pris. Observera, musik har pauser och dynamik, och därför behövs det ofta litet färre pjäser i musikfyrverkerier är i ett fyrverkeri utan musik. Men ett musikfyrverkeri ger alltid en större upplevelse.

Specialfyrverkerier

arcada invigning 2005 trailer 29Fyrverkeriskolan producerar även. specialfyrverkerier. Här några exempel:

  •  Fönsterfyrverkeri, dvs en föreställning där publiken är inne och fyrverkeriet är ute. Se bilden bredvid och videon på “Karaoke på Lottas kalas”
  • Dagsfyrverkerier.  Det skjuts med pjäser som lämnar färgade rökspår eller -puffar på himlen.
  • Inomhusfyrverkerier. De skjuts med pyrotekniska effekter (sk. “kalla” pjäser) eller med konfettikanoner. Sådant är  vanligt i konserter, produktlanseringar och på innefester.  Vi har behörigheten att arbeta med denna typ av fyrverkerier (effektsprängarlicens)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *